• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Polestar laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Polestar? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Polestar selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Polestar als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW


  Berg je Polestar laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Laadkabel Polestar 1

  De Polestar 1 is een elektrische auto van Volvo die een actieradius heeft van wel 124 km. De accu laad je op met een type 2 laadkabel. De Polestar 1 heeft een maximum laadvermogen van 11 kW. De laadkabel moet dus geschikt zijn voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Het is een plug-in hybride, wat betekent dat hij ook over een verbrandingsmotor beschikt dat de actieradius kan helpen vergroten. De auto werd ontworpen met elektrisch rijden in gedachten, en het is een van de eerste auto's die over-the-air software updates biedt. Dit betekent dat als er nieuwe technologieën beschikbaar komen, de eigenaars die kunnen downloaden en installeren zonder de auto naar een service centrum te hoeven brengen. De Polestar 1 is momenteel alleen in een select aantal markten verkrijgbaar, maar Volvo is van plan hem in de nabije toekomst wereldwijd aan te bieden. 

  Laadkabel Polestar 2

  De Polestar 2 is een elektrische auto die in 2020 op de markt komt. De auto heeft een bereik van tot 500 km op een enkele lading en kan in slechts 30 minuten opgeladen worden. De Polestar 2 is ook de eerste auto die gebouwd wordt op het Volvo Scalable Product Architecture platform, waardoor het een echt wereldwijde auto wordt. Bovendien wordt de Polestar 2 geleverd met een indrukwekkend pakket veiligheidsvoorzieningen, waaronder autonoom noodremmen en rijstrookassistentie. Al deze eigenschappen maken de Polestar 2 een veilige en praktische keuze voor wie een elektrische auto zoekt. De laadkabel voor de Polestar 2 is uiteraard een type 2 laadkabel, deze moet geschikt zijn voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Hiermee laad je de accu aan een normale laadpaal weer in zo'n 8 uur volledig op. 

  Laadkabel Polestar online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Polestar. De laadkabels die geschikt zijn voor Polestar zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Polestar gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!