• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Polestar 1 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Polestar 1? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Polestar 1, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Polestar 1 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Polestar 1

De Polestar 1 is een elektrische auto van Volvo. Hij heeft een elektrische actieradius van maximaal 124 km en kan in slechts 45 minuten opgeladen worden. De Polestar 1 is de eerste auto van Volvo die gebouwd is op de nieuwe Electric Powered Architecture (EPA) van de onderneming. Dit platform is speciaal ontworpen voor elektrische voertuigen en zal de basis vormen voor alle toekomstige elektrische auto's van Volvo. De Polestar 1 is ook de eerste auto van Volvo die met een abonnementsdienst wordt aangeboden. Hiermee kunnen klanten een maandelijks bedrag betalen dat alle voertuigkosten dekt, inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. Het abonnement omvat ook toegang tot een caretaker service en een keuze uit leenauto's.

Laadeigenschappen Polestar 1

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Polestar 1? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Polestar 1 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Polestar 1? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Polestar 1? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel Polestar 1 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Polestar 1 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Polestar laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor de Polestar 2

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Polestar 1 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!