• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Polestar 2 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Polestar 2? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Polestar 2, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 De juiste laadkabel voor jouw Polestar 2

De Polestar 2 is een geheel nieuwe elektrische auto van Volvo. Het is het eerste door batterijen aangedreven voertuig van de onderneming, en hij is ontworpen om een overtuigend alternatief te bieden voor traditionele benzine- en dieselauto's. De Polestar 2 is verkrijgbaar in twee verschillende versies: een standaard model met een actieradius tot 500 km, en een long-range model met een actieradius tot 600 km. Beide versies kunnen snel opgeladen worden van nul tot 80% in slechts 40 minuten met snelladen. De Polestar 2 zit ook boordevol geavanceerde technologie, waaronder een infotainmentsysteem met Google Android Auto en Apple CarPlay. Als het op rijden aankomt, is de Polestar 2 net zo indrukwekkend als zijn benzine- en dieseltegenhangers. Hij komt snel uit de startblokken en accelereert soepel, waardoor hij perfect is voor stadsritten. En dankzij zijn volledig elektrische aandrijflijn produceert hij geen uitstoot. De Polestar 2 is een perfecte aanwinst voor het Volvo wagenpark, en hij zal zeker in de smaak vallen bij iedereen die op zoek is naar een elektrische auto van hoge kwaliteit.

Laadeigenschappen Polestar 2

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Polestar 2? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Polestar 2 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Polestar 2? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Polestar 2? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Polestar 2 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Polestar 2 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Polestar laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Polestar 2 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!