• Gratis verzending Nederland & België
 • Gratis retournering
 • Binnen 1-2 dagen geleverd
 • 2 jaar garantie

Porsche laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Porsche? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Porsche selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Porsche als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW


  Berg je Porsche laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Laadkabel Porsche Cayenne E-Hybrid

  De Porsche Cayenne E-Hybrid is een hybride SUV die in 2014 op de markt kwam. Hij is gebaseerd op de tweede generatie van de Porsche Cayenne en wordt aangedreven door een 3.0L V6 motor en een elektromotor. Het accupakket bevindt zich onder de vloer van de bagageruimte. De Cayenne E-Hybrid heeft een totaal vermogen van 416 pk en kan in 5,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De elektromotor zorgt voor een actieradius van maximaal 56 km. De Cayenne E-Hybrid heeft drie rijmodi: Elektrisch, Hybride, en Sport. In de Elektrische modus wordt de auto uitsluitend aangedreven door de elektromotor. In de Hybrid modus werken de motor en de elektromotor samen om optimaal vermogen en rendement te leveren. In de Sport-stand wordt de motor vaker gebruikt en worden de prestaties van het voertuig verbeterd. De laadkabel van de Porsche Cayenne E-Hybrid is een type 2 laadkabel geschikt voor 1 fase opladen tot 16 Ampère, voor het laadvermogen van 3,7 kW.

  Laadkabel Porsche Panamera E-Hybrid

  De 2019 Porsche Panamera E-Hybrid is een plug-in hybride sportsedan. Hij heeft een turbogeblazen V6 motor en een elektromotor. Het accupakket kan worden opgeladen via een huishoudelijk stopcontact met een mobiele laadkabel of een snellere laadkabel voor de Porsche Panamere E-Hybrid. De E-Hybrid heeft vierwielaandrijving en haalt 1,2 kilometer per liter benzine. Hij kan van 0 tot 100 kilometer per uur optrekken in 4,6 seconden. De topsnelheid bedraagt 270 kilometer per uur. De E-Hybrid heeft een start-stop systeem dat de motor uitschakelt als de auto stilstaat en hem weer start als het gaspedaal wordt ingedrukt. Het systeem spaart brandstof en vermindert de uitstoot. De E-Hybrid wordt geleverd met adaptieve luchtvering en Porsche Stability Management. Hij heeft 19-inch wielen en LED koplampen. De vanafprijs is 104.600 dollar.

  Laadkabel Porsche Taycan

  De Porsche Taycan is een vierdeurs elektrische sportwagen van de Duitse autofabrikant Porsche. De Taycan is het eerste volledig elektrische voertuig van Porsche, en werd in september 2019 onthuld. De Taycan wordt aangedreven door twee elektromotoren, een voor en een achter, die samen een vermogen van 600 pk (440 kW) genereren. De Taycan heeft een actieradius van maximaal 450 km (280 mijl) op een enkele lading, en kan in 3,2 seconden van 0-100 km/u (0-62 mph) optrekken. De Porsche Taycan laadkabel moet geschikt zijn voor 3 fase opladen met een type 2 stekker. Dit om het laadvermogen van 11 kW te benutten. De Taycan wordt aangeboden in twee verschillende versies: de Taycan Turbo en de Taycan Turbo S. Beide versies zijn standaard voorzien van vierwielaandrijving.

  Porsche laadkabel online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Porsche. De laadkabels die geschikt zijn voor Porsche zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Porsche gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!