• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Porsche Cayenne S E-Hybrid laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Porsche Cayenne S E-Hybrid, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Porsche Cayenne S E-Hybrid laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid

De nieuwe Porsche Cayenne S E-Hybrid is een plug-in hybride SUV die een uitstekend evenwicht biedt tussen prestaties en efficiëntie. De 3.0L V6 motor levert 328 pk en wordt gekoppeld aan een elektromotor die 96 pk levert. Samen leveren ze een gecombineerd vermogen van 416 pk. De Cayenne S E-Hybrid kan in 5,4 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en heeft een topsnelheid van 253 km/u. Met de elektromotor kan de Cayenne S E-Hybrid tot 50 km afleggen op alleen elektrische energie. Als de accu leeg is, schakelt de Cayenne S E-Hybrid automatisch over op de hybride modus, waarbij de benzinemotor en de elektromotor worden gebruikt om het voertuig aan te drijven. De Cayenne S E-Hybrid is een indrukwekkende SUV die het beste van twee werelden biedt.

Laadeigenschappen Porsche Cayenne S E-Hybrid

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Porsche Cayenne S E-Hybrid? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Porsche Cayenne S E-Hybrid geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Porsche Cayenne S E-Hybrid? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Porsche Cayenne S E-Hybrid? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Porsche laadkabels! Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!