• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Porsche Panamera S E-Hybrid laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Porsche Panamera S E-Hybrid? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Porsche Panamera S E-Hybrid, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je jouw Porsch Panamera S E-Hybrid laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Porsche Panamera S E-Hybrid

In de markt voor een luxueuze en milieuvriendelijke rit? Overweeg dan de Porsche Panamera S E-Hybrid. Deze high-end hybride auto heeft een V6 motor die 333 PK levert, waarmee hij een van de krachtigste hybrides op de markt is. En met een topsnelheid van 270 km/u zal hij zeker hoofden doen omdraaien op de snelweg. Maar bij de Porsche Panamera S E-Hybrid gaat het niet alleen om prestaties. Hij is ook milieuvriendelijk, met een brandstofverbruik van 3,1 L/100 km. Plus, hij is uitgerust met de nieuwste veiligheids- en infotainmentfuncties. Dus als je op zoek bent naar een luxe hybride die zowel stijl als inhoud biedt, dan zal de Porsche Panamera S E-Hybrid zeker indruk maken.

Laadigenschappen Porsche Panamera S E-Hybrid

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Porsche Panamera S E-Hybrid? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Porsche Panamera S E-Hybrid geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Porsche Panamera S E-Hybrid? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Porsche Panamera S E-Hybrid? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Porsche Panamera S E-Hybrid online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Porsche Panamera S E-Hybrid snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Porsche laadkabels! Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Porsche Panamera S E-Hybrid gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!