• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Porsche Taycan laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Porsche Taycan? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Porsche Taycan, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Porsche Taycan laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Porsche Taycan

De Porsche Taycan is een door batterijen aangedreven sportwagen die in 2019 geïntroduceerd werd. De Taycan heeft twee elektromotoren, een voor elke as, die samen tot 750 paardenkracht produceren. De Taycan kan van 0 naar 100 km/u accelereren in slechts 2,8 seconden, en de turbo uitvoering heeft een topsnelheid van 260 km/h. De Taycan heeft ook een indrukwekkende actieradius, met de mogelijkheid om tot 400 kilometer af te leggen op een enkele lading. Behalve met zijn prestatiemogelijkheden is de Taycan ook uitgerust met een aantal geavanceerde voorzieningen, zoals adaptieve luchtvering en een infotainmentsysteem met spraakbediening. De Porsche Taycan is een echte krachtpatser, en hij legt de lat voor wat auto's met batterijvoeding kunnen bereiken.

Laadeigenschappen Porsche Taycan

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Porsche Taycan? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Porsche Taycan geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Porsche Taycan? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Porsche Taycan? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Porsche Taycan snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Porsche laadkabels! Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Porsche Taycan gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!