• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Laadkabel Renault

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Renault? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Renault is een Franse autofabrikant die een reeks elektrische voertuigen aanbiedt. De elektrische voertuigen van Renault hebben een actieradius van wel km, en ze kunnen snel en gemakkelijk opgeladen worden. Renault biedt ook allerlei financieringsmogelijkheden voor elektrische voertuigen, zodat klanten gemakkelijk een elektrisch voertuig kunnen kopen. Bovendien biedt Renault een breed scala aan diensten voor bezitters van elektrische voertuigen, waaronder 24-uurs pechhulp en oplaadstations. Daardoor is Renault een toonaangevende aanbieder van elektrische voertuigen.

 

Type 2, 3 fase tot 22kW

Type 2, 1 fase tot 3,7kW

Type 2, 3 fase tot 22kW

Type 2, 1 fase tot 7,4kW

Type 2, 3 fase tot 22kW

of Type 2, 1 fase tot 7,4kW


Berg je Renault laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Model Type stekker Type Laadvermogen
Renault Captur E-Tech Type 2 1 fase 16 Ampère 3,7 kW
Renault Megane E-Tech Type 2 3 fase 32 Ampère 22 kW
Renault Twingo Electric Type 2 3 fase 32 Ampère 22 kW
Renault ZOE Type 2 3 fase 32 Ampère 22 kW

Laadkabel Renault Zoe

De Renault Zoe is een vijfdeurs elektrische hatchback auto, geproduceerd door de Franse fabrikant Renault. Hij werd in 2012 gelanceerd en de Zoe is een van de best verkochte elektrische auto's in Europa. 

De auto heeft een 22 kWh lithium-ion batterijpakket dat hem een actieradius geeft van tot 299 km onder de New European Driving Cycle. De auto kan van leeg tot vol worden opgeladen in ongeveer 2,5 uur met een standaard 22 kW laadkabel type 2. 

Een laadkabel voor de Renault Zoe koopt u uiteraard bij Voldt!

Laadkabel Renault Twingo

De Renault Twingo is een populaire keuze voor zowel stadsbewoners als forenzen. Een van de meest innovatieve kenmerken van de auto is de oplaadkabel, waarmee bestuurders de batterij van hun auto kunnen opladen zonder naar een traditioneel stopcontact te hoeven gaan. De Renault Twingo oplaadkabel is een veilige en handige manier om de batterij van je auto opgeladen te houden, en hij is gemakkelijk te gebruiken. Verbind de kabel eenvoudig met de batterij van je auto, en steek hem dan in elk standaard stopcontact. De Renault Twingo laadkabel is een onmisbaar accessoire voor elke bestuurder die de batterij van zijn auto opgeladen en klaar voor gebruik wil houden.

Laadkabel Renault Captur

De Renault Captur E-Tech is een nieuwe hybride SUV die een indrukwekkende mix van stijl, comfort en prestaties biedt. Aangedreven door een 1.6-liter benzinemotor en twee elektromotoren. Met zijn stijlvolle uiterlijk, uitstekende brandstofverbruik, en indrukwekkende lijst van functies zal de Renault Captur E-Tech zeker in de smaak vallen bij een brede groep SUV kopers. Met een laadkabel type 2 laadt je de Renault Captur binnen no-time weer op.

Laadkabel Renault kopen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Renault. De laadkabels die geschikt zijn voor Renault zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. Ook voor een laadkabel voor uw Renault Megane E-Tech kunt u bij ons terecht

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Renault gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen terecht!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!