• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Renault Captur E-Tech laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Renault Captur E-Tech? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Renault Captur E-Tech, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Renault Captur E-Tech laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Renault Captur E-Tech

De gloednieuwe Renault Captur E-Tech is een Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV), wat betekent dat hij zowel op benzine als op elektriciteit kan rijden - of op een combinatie van beide. Hij is voorzien van een 1.6 liter benzinemotor en een elektromotor, die samenwerken om tot 140 pk en tot 320 Nm koppel te leveren. De Captur E-Tech kan tot 50 km afleggen op alleen elektrische aandrijving, en heeft een totale actieradius van meer dan 1000 km in combinatie met de benzinemotor. Hij kan in slechts 2,5 uur worden opgeladen met een 7 kW thuislader, zodat de batterijen gemakkelijk bijgevuld kunnen worden. Met zijn indrukwekkende mix van prestaties, efficiëntie en veelzijdigheid is de Captur E-Tech de perfecte auto voor in de stad.

Laadeigenschappen Renault Captur E-Tech

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Renault Captur E-Tech? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Renault Captur E-Tech geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Renault Captur E-Tech? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Renault Captur E-Tech? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Renault Captur E-Tech online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Renault Captur E-Tech snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Renault laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de Renault Zoe, Renault Megane E-Tech en de Renault Twingo Electric.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Renault Captur E-Tech gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!