• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Renault Megane E-Tech laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Renault Megane E-Tech? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Renault Megane E-Tech, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Renault Megane E-Tech laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Renault Megane E-Tech

De gloednieuwe Renault Megane E-Tech is de nieuwste aanwinst in het Renault gamma, en hij zal zeker opzien baren met zijn gestroomlijnde vormgeving en indrukwekkende prestaties. De Megane E-Tech wordt aangedreven door twee elektromotoren, een voor en een achter, die samenwerken om een gecombineerd koppel van 260 Nm te produceren. Dit geeft de Megane E-Tech een 0-60 tijd van slechts 7,5 seconden, waarmee hij een van de snelste auto's in zijn klasse is. De gloednieuwe Megane E-Tech heeft ook een nieuw 'one-pedal' rijsysteem, waarmee bestuurders gebruik kunnen maken van regeneratief remmen om onderweg de accu's op te laden. Met een actieradius tot 450 km op een enkele lading is de Megane E-Tech perfect voor lange reizen. En met een heleboel veiligheidsfuncties, waaronder autonoom remmen en lane-assistent, ben je er zeker van dat je altijd in veilige handen bent. Dus waarom zou je de gloednieuwe Renault Megane E-Tech niet zelf ervaren? Je zult niet teleurgesteld zijn.

Laadeigenschappen Renault Megane E-Tech

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Renault Megane E-Tech? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Renault Megane E-Tech geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Renault Megane E-Tech? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Renault Megane E-Tech? 3x7,4 kW = 22 kW

 

Laadkabel Renault Megane E-Tech online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Renault Megane E-Tech snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Renault laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de Renault Zoe, Renault Captur E-Tech en de Renault Twingo Electric.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Renault Megane E-Tech gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!