• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Laadkabel Renault Megane Estate PHEV

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Renault Megane Estate PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Renault Megane Estate PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Renault Megane Estate PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Renault Megane Estate PHEV

De Renault Megane Estate PHEV is een ongelooflijk praktische auto - vooral als je een beetje een werkpaard bent. Met een elektrisch bereik tot 70 kilometer kun je fluisterend door de stad rijden - ideaal om door de straten van de stad te rijden of die perfecte parkeerplaats te zoeken. En als je verder weg moet, zorgt het krachtige hybride systeem ervoor dat je niet met een lege accu achterblijft. Het is niet alleen een volgeladen avontuur - het is simpelweg de afgunst van elke petrolhead!

Laadeigenschappen Renault Megane Estate PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Renault Megane Estate PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Renault Megane Estate PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Renault Megane Estate PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Renault Megane Estate PHEV? 3x3,7 kW = 3,7 kW

Laadkabel Renault Megane Estate PHEV online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Renault Megane Estate PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Renault laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de Renault Zoe, Renault Twizy E-Tech,  Renault Captur E-Tech, Renault Megane E-Tech en de Renault Twingo Electric.


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!