• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Laadkabel Renault Twizy E-Tech

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Renault Twizy E-Tech? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Renault Twizy E-Tech, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Renault Twizy E-Tech laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Renault Twizy E-Tech

De Renault Twizy E-tech is het perfecte voertuig voor de stedelijke avonturier! Dit volledig elektrische chassis wordt geleverd met 13 kW vermogen en een totale actieradius van 80 km, wat betekent dat hij perfect is voor stadsbewoners die geld willen besparen op benzine en zich nooit zorgen hoeven te maken dat ze te ver buiten de stad rijden. Door zijn ongewoon kleine formaat is hij gemakkelijk te parkeren en wisselen van rijstrook is een fluitje van een cent. Bovendien voegt het unieke tweezitsontwerp een beetje stijl en flair toe die je vandaag de dag in de meeste voertuigen niet vindt. Deze milieuvriendelijke auto maakt van je ritjes door de stad een leuke en stijlvolle ervaring, zonder dat het je geld kost.

Laadeigenschappen Renault Twizy E-Tech

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Renault Twizy E-Tech? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Renault Twizy E-Tech geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Renault Twizy E-Tech? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Renault Twizy E-Tech? 1x 7,4 kW = 7,4 kW

Laadkabel Renault Zoe online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Renault Twizy E-Tech gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Renault laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de Renault Zoe laadkabel,  Renault Captur E-Tech, Renault Megane E-Tech en de Renault Twingo Electric.


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!