• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Laadkabel Renault Zoe

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Renault ZOE? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Renault ZOE, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Renault Zoe laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Renault ZOE

De Renault Zoe is een compacte elektrische auto die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2012. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een van de populairste elektrische auto's op de markt, dankzij zijn betaalbare prijs en indrukwekkende actieradius. De Zoe is verkrijgbaar met een 22 kWh of 41 kWh batterij, waardoor hij een actieradius heeft van tot 299km op een enkele lading. Daardoor is de Zoe een steeds populairdere keuze voor bestuurders die op een elektrische auto willen overstappen. De laadkabel van de Renault Zoe is een laadkabel type 2. Wij hebben een ruim assortiment laadkabels geschikt voor deze auto tot 22kw die uw auto van leeg tot vol opladen in een tijdsbestek van ongeveer 2,5 uur.

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Renault ZOE snel kan opladen.

Laadkabel Renault Zoe 220v

De Renault Zoe 220v laadkabel, of mobiele laadkabel type 2, is een prima manier om je auto onderweg opgeladen te houden. Deze kabel bevat een adapter waarmee je de batterij van je auto kunt opladen via elk standaard huishoudelijk stopcontact. De laadkabel bevat ook een ingebouwde stroomonderbreker die beschermt tegen overladen en kortsluiting. De Renault Zoe 220v laadkabel is een betrouwbare en handige manier om de batterij van je auto opgeladen te houden, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die een Renault Zoe bezit.

Laadeigenschappen Renault ZOE

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Renault ZOE? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Renault ZOE geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Renault ZOE? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Renault ZOE? 3x7,4 kW = 22 kW

Laadkabel Renault Zoe online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Renault ZOE gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Renault laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de Renault Captur E-Tech, Renault Megane E-Tech en de Renault Twingo Electric.


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!