• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Seat Leon laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Seat Leon PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Seat Leon PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Seat Leon PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Seat Leon PHEV

De Seat Leon PHEV is uitgerust met een geavanceerd aandrijfsysteem dat zowel een benzine- als een elektromotor combineert. Hierdoor biedt de auto indrukwekkende prestaties en tegelijkertijd een laag brandstofverbruik en beperkte emissies.

Elektrische actieradius en opladen

De elektrische actieradius van de Seat Leon PHEV bedraagt 60 km volgens de WLTP-cyclus. Dit betekent dat je op een volledig opgeladen accu tot 60 kilometer puur elektrisch kunt rijden. Dankzij de 13 kWh accucapaciteit en het 3,6 kW laadvermogen, is de auto in ongeveer 3,5 tot 4 uur weer volledig opgeladen met een AC-laadstation.

Acceleratie en rijprestaties

De Seat Leon PHEV is niet alleen efficiënt, maar ook snel. Met een acceleratietijd van 0 tot 100 km/u in slechts 7,7 seconden en een gecombineerd vermogen van 150 kW (204 pk), biedt deze plug-in hybride meer dan voldoende kracht voor zowel stadsritten als lange afstanden.

Comfort en gebruiksgemak

Een van de belangrijkste aspecten van een auto is het comfort en gebruiksgemak, en de Seat Leon PHEV stelt niet teleur.

Interieur en uitrusting

Het interieur van de Seat Leon PHEV is modern en comfortabel. Met voldoende ruimte voor zowel passagiers als bagage, is deze auto ideaal voor gezinnen of mensen die vaak op pad zijn. Daarnaast is de auto uitgerust met allerlei moderne snufjes, zoals een infotainmentsysteem, smartphone-integratie en geavanceerde veiligheidssystemen.

Rijhulpsystemen

De Seat Leon PHEV beschikt over diverse rijhulpsystemen die het rijden veiliger en comfortabeler maken. Denk hierbij aan adaptieve cruise control, parkeersensoren, een achteruitrijcamera en een rijstrookassistent.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De Seat Leon PHEV is niet alleen een efficiënte en krachtige auto, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Door te kiezen voor een plug-in hybride, draag je bij aan een beter milieu en vermindering van luchtvervuiling.

Lage CO2-uitstoot en brandstofbesparing

Dankzij de gecombineerde aandrijving van de Seat Leon PHEV, profiteer je van een lagere CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik in vergelijking met conventionele benzine- of dieselauto's. Hierdoor bespaar je niet alleen geld aan de pomp, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Eigenschap Waarde
Accu capaciteit 13 kWh
Laadkabel type Type 2
1 of 3 fase opladen 1 fase
Ampere 16 A
Laadvermogen in kW 3,7 kW
Locatie snellaadpoort Linker voorzijde, bij bestuurder
Laadtijd AC 0-max 3,5 - 4 uur
Actieradius WLTP 60 km (elektrisch), 510 km (totaal)
Acceleratie 0-100km/u 7,7 seconden
Vermogen 150 kW (204 pk)
Koppel 350 Nm
Aandrijving Voorwielaandrijving

Welke type laadkabel is geschikt voor de Seat Leon PHEV?

Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)

Is de Seat Leon PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden?

1 fase (ook wel Mode 3 genoemd)

Welke ampère is geschikt voor de Seat Leon PHEV?

Minimaal 16 Ampere.

Wat is het maximale oplaadvermogen van de Seat Leon PHEV?

3,7kW

Wat is het rijbereik van de Seat Leon PHEV?

Het rijbereik van de Seat Leon PHEV is 60 km (elektrisch) en 510 km (totaal, inclusief brandstofmotor) volgens de WLTP-cyclus.

Wat is de acceleratietijd van de Seat Leon PHEV?

De acceleratietijd van de Seat Leon PHEV van 0 tot 100 km/u is 7,7 seconden.

Laadkabel Seat Leon PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Seat Leon PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Seat laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Seat Leon PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!