• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Seat Mii laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Seat Mii? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Seat Mii, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Seat Mii laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Seat Mii

De Mii is een veelzijdige elektrische auto die plaats biedt aan maximaal vier personen en een actieradius heeft van maximaal 170 km. Dankzij zijn compacte afmetingen is de Mii gemakkelijk door de stad te manoeuvreren, waardoor hij een prima keuze is voor stadsbewoners. De Mii wordt ook geleverd met een heleboel handige functies, zoals automatische klimaatregeling en een achteruitrijcamera, die het rijden moeitelozer maken. En met zijn lage gebruikskosten en emissievrije werking is de Mii vriendelijker voor zowel je portemonnee als het milieu. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte pendelaar of een lichtvoetige stadsrunabout, de Mii is een uitstekende keuze.

Laadeigenschappen Seat Mii

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Seat Mii? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Seat Mii geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Seat Mii? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Seat Mii? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Seat Mii snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Seat laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Seat Mii gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!