• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Skoda e-Citigo laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Skoda e-Citigo? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Skoda e-Citigo, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Skoda e-Citygo laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Skoda e-Citigo

Skoda e-Citygo is een elektrische auto, geproduceerd door de Tsjechische autofabrikant Skoda Auto. Hij werd voor het eerst onthuld op de 2016 Paris Motor Show. De productieversie van de auto werd eind 2017 gelanceerd. De auto heeft een actieradius van maximaal 200 km en kan met een snellader in 30 minuten tot 80% capaciteit worden opgeladen. De e-Citygo is gebaseerd op de gewone Citygo, maar heeft een aantal aanpassingen om plaats te bieden aan de elektrische aandrijflijn, waaronder een aangepaste achteras en ophanging. Het interieur van de auto is ook ontworpen om maximale ruimte te bieden aan passagiers en bagage. De e-Citygo is Skoda's eerste in serie geproduceerde elektrische auto en maakt deel uit van de strategie van de onderneming om tegen 2025 van al haar modellen geëlektrificeerde versies aan te bieden.

Laadeigenschappen Skoda e-Citigo

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Skoda e-Citigo? Laadkabel type 2  (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Skoda e-Citigo geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Skoda e-Citigo? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Skoda e-Citigo? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

 

Laadkabel Skoda e-Citigo online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Skoda e-Citigo snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Skoda laadkabels! Bekijk ook de specifieke laadkabels voor de Skoda Enyaq iV

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Skoda e-Citigo gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!