• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Smart laadkabel

Ben je op zoek naar een goede laadkabel voor jouw Smart? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Smart selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Smart als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 22 kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 22 kW


  Berg je Smart laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Op de markt van vandaag zijn er veel keuzemogelijkheden als het gaat om het kiezen van een auto. Niet alle auto's zijn echter gelijk geschapen. Eén merk dat bestuurders consequent een uitzonderlijke ervaring bezorgt is Smart. Smart auto's staan bekend om hun ongelooflijke brandstofefficiëntie, met een gemiddelde van slechts 3,8 liter per 100 kilometer. Ze zijn ook heel milieuvriendelijk, want Smart heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto's. Bovendien zijn Smart auto's uiterst veilig, ze worden vaak genoemd als een van de veiligste merken op de markt. Met zoveel kenmerken om van te houden is het geen wonder dat Smart snel een van de populairste automerken aan het worden is.

  Smart EQ ForTwo laadkabel

  De Smart EQ ForTwo is een compacte auto die zowel efficiënt als leuk is om te rijden. De elektromotor levert veel koppel, waardoor je gemakkelijk door de stad kunt zoeven. En met een actieradius van maximaal 160 km kun je de Smart EQ ForTwo ook meenemen op langere tochten. De cabine is ruim en comfortabel, en de bedieningselementen zijn gemakkelijk te bedienen. Plus, het optionele zonnedak geeft het interieur een luchtig gevoel. Als je op zoek bent naar een efficiënte en stijlvolle stadsauto, is de Smart EQ ForTwo zeker het overwegen waard. Bij Voldt vind je de meest geschikte Smart EQ ForTwo laadkabels om het flinke laadvermogen van 22 kW optimaal te benutten!

  Smart EQ ForFour laadkabel

  De Smart EQ ForFour is een unieke elektrische auto die de bestuurder tal van mogelijkheden en voordelen biedt. Een van de opvallendste kenmerken van deze auto is zijn uitstekende actieradius. Met een volle lading kan de Smart EQ ForFour tot 160 km afleggen, waardoor hij een prima optie is voor lange-afstandsritten. De auto beschikt ook over een snelle oplaadtijd van slechts 45 minuten, zodat je in een mum van tijd weer op weg kunt. Naast zijn indrukwekkende actieradius en oplaadtijden biedt de Smart EQ ForFour ook een comfortabel en ruim interieur, waardoor hij een prima keuze is voor gezinnen of groepen vrienden. Met zijn unieke combinatie van eigenschappen is de Smart EQ ForFour een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een elektrische auto. De Smart EQ ForFour heeft net als z'n kleine broertje een flink laadvermogen van maar liefst 22kW. Om dit laadvermogen optimaal te kunnen benutten heb je voor de Smart  EQ ForFour een laadkabel nodig met een type 2 stekker, geschikt voor 3 fase opladen tot 32Ampère.

  Laadkabel Smart online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Smart. De laadkabels die geschikt zijn voor Smart zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Smart gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!