• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Smart EQ ForFour laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Smart EQ ForFour? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Smart EQ ForFour, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Smart EQ ForFour laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Smart EQ ForFour

De Smart EQ ForFour is een subcompacte elektrische auto die in 2014 werd geïntroduceerd. Hij wordt geproduceerd door Smart, een dochteronderneming van Daimler AG. De ForFour is gebaseerd op de Renault Twingo en wordt aangedreven door een achterin geplaatste elektromotor. Hij heeft een actieradius van maximaal 100 km en kan worden opgeladen via een standaard huishoudelijk stopcontact. De ForFour is er zowel in coupé als sedan carrosserie. Hij biedt plaats aan vier personen en heeft een bagageruimte van 200 liter. Het compacte formaat van de ForFour maakt hem ideaal voor stadsritten, en zijn elektrische aandrijflijn maakt hem milieuvriendelijk. Met zijn stijlvolle vormgeving en vooruitstrevende technologie is de Smart EQ ForFour een unieke en aantrekkelijke optie op de markt van subcompacte auto's.

Laadeigenschappen Smart EQ ForFour

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Smart EQ ForFour? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Smart EQ ForFour geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Smart EQ ForFour? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Smart EQ ForFour? 3x7,4 kW = 22 kW

Laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Smart EQ ForFour snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Smart laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels geschikt voor de Smart EQ ForTwo.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Smart EQ ForFour gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!