• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Smart EQ ForTwo laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Smart EQ ForTwo? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Smart EQ ForTwo, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Smart EQ ForTwo laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Smart EQ ForTwo

De Smart EQ ForTwo is een pittige kleine elektrische auto die perfect is om in de stad te rijden. Met een actieradius tot 100 km heeft hij genoeg sap om je door de stad te brengen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom komt te zitten. De ForTwo is ook uiterst wendbaar, zodat je gemakkelijk door het verkeer kunt zoeven en in krappe ruimtes kunt parkeren. En omdat hij elektrisch is, hoef je je nooit zorgen te maken over uitstoot of geluidsoverlast. Als je een efficiënte en plezierig rijdende stadsauto zoekt, is de Smart EQ ForTwo een prima optie.

Laadeigenschappen Smart EQ ForTwo

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Smart EQ ForTwo? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Smart EQ ForTwo geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Smart EQ ForTwo? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Smart EQ ForTwo? 3x7,4 Kw = 22 kW

Laadkabel Smart EQ ForTwo online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Smart EQ ForTwo snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Smart laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor de Smart EQ ForFour.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Smart EQ ForTwo gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!