• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Tesla Laadkabel

Ben je op zoek naar een goede laadkabel voor jouw Tesla? Bij Voldt vindt u de perfecte laadkabel voor ieder Tesla Model. Onderstaand kun je je Tesla selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 2 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen, Tesla superchargers en voor laadboxen bij u thuis en op kantoor.
Ook hebben wij mobiele laadkabels die geschikt zijn voor jouw Tesla om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

 

Tesla laadkabels per model

Model Type stekker Type Laadvermogen
Tesla Model 3 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 Kw
Tesla Model S Type 2 3 fase 16 Ampère 11 Kw
Tesla Model X Type 2 3 fase 16 Ampère 11 Kw
Tesla Model Y Type 2 3 fase 16 Ampère 11 Kw

Tesla laadkabel type 2

Berg uw Tesla laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De perfecte laadkabel type 2 voor uw Tesla

Tesla is een Amerikaans bedrijf voor elektrische voertuigen en schone energie, gevestigd in Palo Alto, Californië. Tesla's missie is om de overgang van de wereld naar duurzame energie te versnellen. Tesla ontwerpt en produceert elektrische voertuigen, alsook opslagsystemen voor hernieuwbare energie. Tesla biedt ook servicecentra voor voertuigen, superchargerstations en Destination Charging-stations. Enkele opmerkelijke producten van Tesla zijn de Tesla Model S, de Tesla Model X, de Tesla Model 3, de Tesla Roadster en de Tesla Powerwall. Tesla is niet alleen bekend om zijn voertuigen, maar ook om zijn werk op het gebied van zonnedaken, powerpacks en Megapacks.

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Tesla. De laadkabels die geschikt zijn voor Tesla zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

Laadkabel Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is een van de meest populaire elektrische auto's op de markt, en het is geen verrassing waarom. De Model 3 is gestroomlijnd, efficiënt en leuk om mee te rijden. Een van de beste kenmerken van de Model 3 is de oplaadkabel. De laadkabel maakt het gemakkelijk om de auto thuis of onderweg op te laden, en is ook compatibel met een groot aantal andere laadstations. De laadkabel vd. Tesla Model 3 is een must-have accessoire voor elke Model 3 eigenaar. Net als de laadkabels voor de Model X, Model S en de Model Y heeft deze een type 2 stekker en is geschikt voor 3 fase en 16 Ampère opladen. 

 

Tesla Laadkabel online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Tesla gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!