• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Laadkabel Tesla Model S

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Tesla Model S? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Tesla Model S, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.


Laadkabels geschikt voor de Tesla Model S

Berg je Tesla Model S laadkabel netjes op


De juiste laadkabel voor jouw Tesla Model S

De Tesla Model S is een volledig elektrische vijfdeurs luxueuze liftback sedan, geproduceerd door Tesla Motors, en geïntroduceerd in juni 2012. Het was 's werelds best verkochte plug-in elektrische auto in 2015 en 2016. Naast zijn ruime interieur, indrukwekkende actieradius en acceleratie, heeft de Model S tal van veiligheidsvoorzieningen die hem hoge cijfers hebben opgeleverd van meerdere onafhankelijke testers. Deze omvatten automatische noodremmen, botsingvermijding en een bestuurdershulpsysteem dat de auto automatisch binnen zijn rijstrook kan houden. De Model S heeft een indrukwekkende acceleratie van 3.2 seconden van 0 naar 100 km/u.

De laadkabel voor de Tesla Model S heeft een type 2 stekker en is geschikt voor Fase 3 opladen. Met een laadvermogen van 16 Ampère en 11 kW laad je deze snel weer op in 8 uur. 

Eigenschap Tesla Model 3
Praktische actieradius 585 km
Acceleratie 0 - 100 km/u 3.2 sec
Topsnelheid 250 km/h
Vermogen 680 pk
Aandrijving AWD
Laadeigenschappen Tesla Model 3
Accu capaciteit 95.0 kWh
Laadkabel Type 2, Fase 3
Laadvermogen 11 kW
Ampère 16 A
Locatie Snellaadpoort Links achter
Laadtijd 0 - max 8 uur

Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Tesla Model S snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Tesla laadkabels! Ook hebben wij laadkabels geschikt voor de Tesla Model 3Model X en de Model Y.

Laadkabel Tesla Model S online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Tesla Model S gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!