• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Toyota laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Toyota? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Toyota selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Toyota als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW


  Berg je Toyota laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Toyota is een Japanse autofabrikant die in 1937 werd opgericht. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste autofabrikanten ter wereld, met vestigingen in meer dan 170 landen. Toyota is vooral bekend om zijn personenauto's, maar het maakt ook bedrijfsauto's en bussen. Het gamma van de onderneming omvat populaire modellen als de Camry, Corolla, en Prius. De laatste jaren is Toyota ook een leider geworden op het gebied van elektrische voertuigen (EV's), met zijn EV km bereik dat tot de langste in de industrie behoort. Dankzij zijn streven naar innovatie en kwaliteit is Toyota er klaar voor om zijn positie als wereldmacht in de auto-industrie nog jaren voort te zetten.

  Toyota bZ4X laadkabel

  De Toyota bZ4X is een cross-over SUV die op de 2021 Autosalon van Genève werd onthuld. Hij is gebaseerd op het GA-C platform dat gedeeld wordt met de Lexus UX en Toyota RAV4. De bZ4X wordt aangedreven door een 2.0-liter inline-vier benzinemotor met hybride hulp, die gekoppeld is aan een elektromotor en een accupakket. De aandrijflijn levert in totaal 241 pk en kan de SUV in 7,3 seconden van 0-100 voortstuwen. De bZ4X heeft ook een geclaimde actieradius van meer dan 500 km op een enkele lading. Toyota heeft nog geen prijs of verkrijgbaarheid voor de bZ4X bekendgemaakt, maar verwacht wordt dat hij later dit jaar in Europa en Japan te koop zal zijn. De Toyota bZ4X gebruikt een laadkabel met type 2 stekker, geschikt voor 3 fase opladen tot 16Ampère voor het laadvermogen van 11 kW.

  Toyota Prius 2017- laadkabel

  De Toyota Prius is een sedan die ontworpen en op de markt gebracht wordt door de Japanse autofabrikant Toyota. De Prius werd voor het eerst geïntroduceerd in 1997 en was het eerste in massa geproduceerde hybride voertuig. Het woord "Prius" is Latijn voor "eerste", wat Toyota's doel weergeeft om als eerste een hybride auto in massaproductie te nemen. De Prius combineert een benzinemotor met een elektromotor, waardoor hij met minder uitstoot en een zuiniger brandstofverbruik kan rijden. In de loop der jaren is de Prius uitgegroeid tot een van de populairste auto's ter wereld, met meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren in 2012. Dankzij zijn succes heeft de Prius geholpen de hybride technologie te populariseren, en zo de weg vrijgemaakt voor andere hybride en elektrische voertuigen. De Plugin Hybrid versies die vanaf 2017 op de markt zijn gekomen van Toyota Prius gebruiken een laadkabel type 2 geschikt voor 1 fase opladen tot 16 Ampère.

  Toyota Proace laadkabel

  De Toyota Proace is een veelzijdige en betrouwbare bestelwagen die perfect is voor allerlei toepassingen. Met een ruim interieur en een veelzijdige laadruimte is de Proace in staat om met gemak grote ladingen te vervoeren. Bovendien is de Proace uitgerust met een krachtige motor die in staat is hoge snelheden te bereiken op de open weg. Of je nu een bestelwagen nodig hebt voor je werk of om te spelen, de Toyota Proace voldoet zeker aan je behoeften. Bij Voldt vind je uiteraard de beste laadkabels voor jouw Toyota Proace! Bestel snel.

  Laadkabel Toyota online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Toyota. De laadkabels die geschikt zijn voor Toyota zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Toyota gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!