• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Toyota bZ4X laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Toyota bZ4X? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Toyota bZ4X, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Toyota bZ4X laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Toyota bZ4X

De Toyota bZ4X is een volledig nieuwe batterij-elektrische SUV die een boeiende rijervaring biedt, veel binnenruimte en een lange lijst van standaard kenmerken. Aangedreven door twee elektromotoren heeft de bZ4X een gecombineerd vermogen van 302 paardenkrachten en kan hij in slechts 5,8 seconden van 0-100 optrekken. De SUV heeft ook een maximale actieradius van 505 km op een enkele lading, waardoor hij goed geschikt is voor lange afstanden. Binnenin biedt de bZ4X plaats aan vijf volwassenen en een grote laadruimte met veel ruimte voor bagage en spullen. Tot de standaardvoorzieningen behoren verwarmde voorstoelen, een draadloos oplaadplatform, en een infotainmentsysteem met ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Met zijn combinatie van vermogen, actieradius, en mogelijkheden is de Toyota bZ4X een van de aantrekkelijkste batterij-elektrische SUV's op de markt.

Laadeigenschappen Toyota bZ4X

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Toyota bZ4X? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Toyota bZ4X geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Toyota bZ4X? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Toyota bZ4X? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Toyota bZ4X snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Toyota laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Toyota bZ4X gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!