• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Toyota Prius 2017- laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Toyota Prius 2017-? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Toyota Prius 2017-, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Toyota Prius laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Toyota Prius 2017-

De Toyota Prius is een volledig hybride elektrisch voertuig dat voor het eerst in 1997 op de markt kwam. De Prius phev, of plug-in hybride elektrisch voertuig, is een nieuwere versie van de Prius die voor het eerst in 2012 op de markt kwam. De Prius phev heeft een grotere batterij dan de standaard Prius, waardoor hij in een stopcontact kan worden gestoken om op te laden. De batterij geeft de Prius phev een grotere actieradius dan de standaard Prius, en hij kan ook voor korte afstanden volledig op elektrische energie rijden. De Toyota Prius phev heeft een brandstofverbruik van 2,4 l/100 km en kan tot 65 km afleggen op alleen elektrische energie.

Laadeigenschappen Toyota Prius 2017-

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Toyota Prius 2017-? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Toyota Prius 2017- geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Toyota Prius 2017-? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Toyota Prius 2017-? 3,7 Kw

Laadkabel Toyota Prius online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Toyota Prius 2017- snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Toyota laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Toyota Prius 2017- gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!