• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Toyota Proace laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Toyota Proace? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Toyota Proace, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Toyota Proace laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Toyota Proace

De Toyota Proace is een veelzijdige en betrouwbare gezinsauto die perfect is voor wie wat extra ruimte nodig heeft. Met een ruim interieur en een grote kofferruimte is de Proace ideaal voor langere ritten of om grotere ladingen te vervoeren. En met een reeks motoren waaruit je kunt kiezen, vind je het perfecte evenwicht tussen vermogen en zuinigheid dat bij je past. De Proace heeft ook een heleboel voorzieningen om je het leven gemakkelijker te maken, zoals veel opbergvakken, een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem, en comfortabele zetels. Of je nu op zoek bent naar een praktische gezinsauto of een veelzijdig werkpaard, de Toyota Proace voldoet zeker aan je behoeften.

Laadeigenschappen Toyota Proace

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Toyota Proace? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Toyota Proace geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Toyota Proace? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Toyota Proace? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel Toyota Proace online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Toyota Proace snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Toyota laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Toyota Proace gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!