• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volkswagen laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Volkswagen? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Als je een Volkswagen bezit, dan weet je dat hem opgeladen houden essentieel is. Een lege accu kan je gestrand achterlaten, en het kan duur zijn om hem te vervangen. Daarom is een Volkswagen oplaadkabel een must-have accessoire. Met een laadkabel kun je je batterij opgeladen houden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je zonder sap komt te zitten. Deze kabels zijn eenvoudig te gebruiken en werken op elk standaard stopcontact. Steek ze gewoon in het stopcontact en laat ze hun werk doen. Of je nu thuis bent of onderweg, een oplaadkabel zorgt ervoor dat je Volkswagen altijd genoeg stroom heeft om te komen waar je moet zijn.

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 7,4 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW


Bekijk onze Volkswagen laadkabels

Berg je Volkswagen laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De beste laadkabel voor jouw Volkswagen

Volkswagen is al vele jaren een leider in de auto-industrie, en ze blijven innoveren met hun technologie voor elektrisch rijden. Elektrische voertuigen hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele benzineauto's, zoals lagere emissies, lagere bedrijfskosten en een stillere werking. VW heeft een uitgebreid elektrisch aandrijfsysteem ontwikkeld dat zowel batterij-elektrische als brandstofcelvoertuigen omvat. Hun batterij-elektrische voertuigen hebben een bereik tot 400 km op een enkele lading, terwijl hun brandstofcelauto's tot 1.000 km kunnen afleggen op een enkele tank waterstof. VW zet zich in om elektrische voertuigen betaalbaarder en toegankelijker te maken voor iedereen, en ze breiden hun laadinfrastructuur voortdurend uit om het voor bestuurders gemakkelijker te maken hun auto's op te laden. Met de technologie van VW voor elektrisch rijden ziet de toekomst van transport er duurzamer en opwindender uit dan ooit tevoren.

Volkswagen heeft voor ieder wat wils, of je nu een auto vooral voor stadsritten gebruikt of juist meer voor langere afstanden. Jouw Volkswagen heeft daarom ook een specifieke laadkabel type 2 nodig. Bekijk daarom goed welke type auto je hebt en welke laadkabel daarbij hoort. Heb je tevens een mobiele laadkabel nodig? 

 

Model Type stekker Type Laadvermogen
Volkswagen e-Golf Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Volkswagen Golf GTE Type 2 1 fase 16 Ampère 3,7 kW
Volkswagen e-Up Type 2 1 fase 32 Ampère 7,4 kW
Volkswagen e-Up Gen 2 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Volkswagen ID.3 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Volkswagen ID.4 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Volkswagen ID.5 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Volkswagen ID.Buzz Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Volkswagen Passat GTE Type 2 1 fase 16 Ampère 3,7 kW

Laadkabel Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een volledig elektrische hatchback die een actieradius heeft van 340 km op één lading. Hij wordt geleverd met een oplaadkabel die in elk standaard stopcontact kan worden gestoken, en hij kan ook snel worden opgeladen bij openbare oplaadpunten. De ID.3 is een ruime en comfortabele auto die perfect geschikt is voor stadsritten, en hij is uitgerust met de nieuwste veiligheids- en infotainmentfuncties. Hij is ook relatief betaalbaar, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die wil overstappen op een elektrische auto. De Volkswagen ID.3 laadt je op met een laadkabel type 2 op 11kW.

Laadkabel Volkswagen e-Golf

De Volkswagen e-Golf is een elektrische auto die in 2014 werd geïntroduceerd. De e-Golf heeft een actieradius van 190 kilometer op een enkele lading. De Volkswagen e-Golf kan met een normale laadkabel worden opgeladen, let er wel op dat je een kabel gebruikt van het type 2 geschikt voor 3 fase opladen met een laadvermogen van 11kW. De oplaadtijd voor de e-Golf is ongeveer vier uur met behulp van een type 2 lader, of ongeveer 20 uur met behulp van een standaard 120-volt stopcontact. Naast de elektrische aandrijflijn beschikt de e-Golf ook over regeneratief remmen, waarmee energie wordt teruggewonnen die anders verloren zou gaan tijdens het remmen. De e-Golf was een van de eerste elektrische voertuigen die door een grote autofabrikant werden aangeboden en blijft een belangrijk onderdeel van het aanbod elektrische voertuigen van Volkswagen.

Laadkabel Volkswagen Passat GTE

De Volkswagen Passat GTE is een plug-in hybride die tot 50 km kan afleggen op alleen elektrische energie. De accu van de Volkswagen Passat GTE laad je weer op met een type 2 laadkabel geschikt voor 1 fase opladen tot 3,7kW. Het is een prima optie voor bestuurders die hun uitstoot willen beperken zonder in te boeten op prestaties of praktische bruikbaarheid. De Passat GTE heeft een sportieve vormgeving en is uitgerust met de nieuwste infotainment en veiligheidsvoorzieningen. Hij is ook erg ruim en comfortabel, waardoor hij ideaal is voor gezinnen. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke auto die niet inlevert op stijl of functionaliteit, dan is de Volkswagen Passat GTE de perfecte keuze.

Volkswagen laadkabel online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Volkswagen. De laadkabels die geschikt zijn voor Volkswagen zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. Bij Voldt vind je laadkabels geschikt voor alle verschillende types Volkswagen, waaronder een laadkabel voor de Volkswagen Golf GTE, Volkswagen e-Up en e-Up Gen 2, Volkswagen ID.4, Volkswagen ID.5 en ook de nieuwe Volkswagen ID.Buzz.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!