• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volkswagen e-Golf laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen e-Golf? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen e-Golf, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volkswagen e-Golf laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen e-Golf

De Volkswagen e-Golf is een prima keuze voor wie een milieuvriendelijke auto zoekt die niet inlevert op prestaties of stijl. Met een actieradius tot 301 km op een enkele lading kan de e-Golf de meeste woon-werkritten met gemak aan. En dankzij zijn krachtige elektromotor heeft hij voldoende vaart wanneer je die nodig hebt. Maar bij de e-Golf gaat het niet alleen om efficiëntie - het is ook een stijlvolle en goed uitgeruste auto, met alle voorzieningen die je van een VW mag verwachten. Of je nu op zoek bent naar een zuinige stadsauto of een milieuvriendelijk alternatief voor een auto op gas, de e-Golf zal zeker indruk maken.

Net zoals iedere elektrische auto gebruikt ook de Volkswagen e-Golf een specifieke laadkabel type 2. Bekijk goed welke je nodig hebt voor de meest optimale prestaties. 

Laadeigenschappen Volkswagen e-Golf

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen e-Golf? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen e-Golf geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen e-Golf? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen e-Golf? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Volkswagen e-Golf online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen e-Golf snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen e-Golf gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!