Volkswagen e-UP laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen e-UP? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen e-UP, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw Volkswagen e-UP laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen e-UP

De Volkswagen E-UP is een hatchback die voor het eerst in 2013 op de markt kwam. Hij wordt aangedreven door een elektromotor en heeft een actieradius van maximaal 100 km. De E-UP is een van de kleinste auto's in Volkswagen's lineup en is gebaseerd op de Up! stadsauto. Qua vormgeving heeft de E-UP een gesloten grille, LED koplampen, en 15-inch lichtmetalen wielen. Het interieur is eenvoudig en functioneel, met ergonomische stoelen en veel bergruimte. De E-UP is een prima keuze voor in de stad wonende milieubewuste consumenten die op zoek zijn naar een kleine, efficiënte auto.

Laadeigenschappen Volkswagen e-UP

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen e-UP? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen e-UP geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen e-UP? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen e-UP? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen e-UP snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen e-UP gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!