• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Volkswagen Golf GTE laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen GTE? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen GTE, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volkswagen Golf GTE laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen GTE

De Volkswagen Golf GTE is een plug-in hybride die in 2015 werd geïntroduceerd. Hij heeft een actieradius van maximaal 50 km op alleen elektrische aandrijving, en een totale actieradius van meer dan 500 km in combinatie met de benzinemotor. De GTE is verkrijgbaar op een aantal verschillende markten, waaronder Europa, Noord-Amerika en Azië. Het is een van de populairste plug-in hybride voertuigen op de markt, en krijgt lovende kritieken voor zijn combinatie van prestaties, brandstofverbruik en uitstoot. De Golf GTE is een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare en efficiënte plugin hybride auto zoekt.

Laadeigenschappen Volkswagen GTE

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen GTE? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen GTE geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen GTE? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen GTE? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Volkswagen Golf GTE online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen GTE snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen GTE gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!