• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volkswagen ID.3 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen ID.3? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen ID.3, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volkswagen ID.3 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen ID.3

De gloednieuwe Volkswagen ID.3 is een volledig elektrische auto die een actieradius biedt van tot 340 km op één enkele lading. De ID.3 is de eerste auto ter wereld die gebouwd is op het nieuwe MEB platform van de Volkswagen Groep, dat speciaal voor elektrische voertuigen ontworpen is. Als zodanig profiteert de ID.3 van een aantal vernieuwende kenmerken die de efficiëntie, de actieradius en de prestaties verbeteren. Zo zit het accupakket van de ID.3 laag in het chassis, wat de gewichtsverdeling verbetert en helpt het zwaartepunt van de auto te verlagen. Bovendien is de ID.3 uitgerust met een efficiënte aandrijflijn die keuze biedt uit verschillende vermogensniveaus. Het resultaat is dat de ID.3 een bekwaam en veelzijdig, volledig elektrisch voertuig is dat zeker bij een breed publiek in de smaak zal vallen.

En de beste laadkabels voor jouw Volkswagen ID.3 vind je bij Voldt! Bekijk snel welke laadkabel de beste laadprestaties oplevert. 

Laadeigenschappen Volkswagen ID.3

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen ID.3? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen ID.3 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen ID.3? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen ID.3? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Volkswagen ID.3 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen ID.3 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen ID.3 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!