• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Volkswagen ID.4 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen ID.4? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen ID.4, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volkswagen ID.4 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen ID.4

Volkswagen's gloednieuwe ID.4 is een elektrische SUV die veel ruimte, een comfortabele rit en een groot bereik tussen laadbeurten biedt. Het is een prima keuze als je een elektrisch voertuig (EV) zoekt dat geen range anxiety nodig heeft. De ID.4 heeft veel passagiers- en laadruimte, waardoor hij een praktische keuze is voor alledaags rijden. Hij is ook relatief betaalbaar, met een vanafprijs die onder het gemiddelde voor het EV segment ligt. Ook al is hij niet zo snel als sommige andere EV's, toch heeft de ID.4 voldoende vermogen voor alledaags rijden en zijn rijgedrag is zelfverzekerd en beheerst. Als je een EV zoekt waarmee gemakkelijk te leven is, is de ID.4 een prima optie.

Voor de beste laadprestaties heb je ook voor de Volkswagen ID.4 een laadkabel nodig met specifieke eigenschappen. Kijk snel welke laadkabel voor jouw Volkswagen ID.4 het beste is.

Laadeigenschappen Volkswagen ID.4

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen ID.4? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen ID.4 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen ID.4? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen ID.4? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel online Volkswagen ID.4 bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen ID.4 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen ID.4 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!