Volkswagen ID.5 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen ID.5? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen ID.5, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volkswagen ID.5 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 is een volledig elektrisch voertuig dat een actieradius heeft van tot 500 km. Hij is gebaseerd op het MEB platform en heeft een 77 kWh accupakket. De ID.5 heeft twee elektromotoren die in totaal 150 kW vermogen leveren. Hij kan in 7,9 seconden van 0 tot 100 km/u optrekken en heeft een topsnelheid van 160 km/u. De ID.5 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende uitrustingsniveaus: Life, Style, en Business. Standaard zijn LED koplampen, 18 inch lichtmetalen wielen, en een 8 inch infotainmentsysteem. Optionele kenmerken zijn onder meer adaptieve cruise control en een panoramisch zonnedak. 

Laadeigenschappen Volkswagen ID.5

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen ID.5? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen ID.5 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen ID.5? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen ID.5? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel Volkswagen ID.5 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen ID.5 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen ID.5 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!