• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volkswagen Passat GTE laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volkswagen Passat GTE? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volkswagen Passat GTE, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volkswagen Passat GTE laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volkswagen Passat GTE

De Volkswagen Passat GTE is een plug-in hybride elektrische auto die in 2015 geïntroduceerd werd. De GTE wordt beschouwd als de sportieve versie van de gewone Passat, en hij is verkrijgbaar in zowel sedan als wagon carrosseriestijlen. De GTE heeft een 1.4-liter turbomotor en een elektromotor die samen 220 paardenkracht leveren. De batterij kan worden opgeladen via een standaard huishoudelijk stopcontact, en hij heeft een actieradius van maximaal 50 kilometer (31 mijl) op alleen elektrische energie. De GTE kan ook zowel in de volledig elektrische als in de hybride stand gebruikt worden, zodat het een veelzijdige en efficiënte voertuigkeuze is.

De Volkswagen Passat GTE laadt je op met een specifieke laadkabel voor optimale laadeigenschappen. Kijk snel welke jij nodig hebt.

Laadeigenschappen Volkswagen Passat GTE

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volkswagen Passat GTE? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volkswagen Passat GTE geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volkswagen Passat GTE? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volkswagen Passat GTE? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Volkswagen Passat GTE online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volkswagen Passat GTE snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volkswagen laadkabels!

Bekijk de laadkabels voor andere Volkswagen auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volkswagen Passat GTE gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!