• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volvo C40 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volvo C40? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volvo C40, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volvo C40 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volvo C40

De Volvo C40 Recharge is een volledig elektrische compacte crossover SUV, gemaakt door Volvo Cars. Het voertuig werd in oktober 2020 voor het eerst onthuld als concept car, en zal naar verwachting eind 2021 in productie gaan. De C40 Recharge is gebaseerd op hetzelfde platform als de Volvo XC40, en deelt veel van zijn exterieur- en interieur-elementen. Hij heeft een actieradius van 400 km (250 mijl) op een enkele lading, en kan met een snellader in ongeveer 40 minuten worden opgeladen. De C40 Recharge is bedoeld om te concurreren met andere volledig elektrische compacte SUV's, zoals de Tesla Model Y en de Jaguar I-Pace.

Laadeigenschappen Volvo C40

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volvo C40? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volvo C40 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volvo C40? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volvo C40? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel Volvo C40 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volvo C40 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volvo laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volvo C40 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!