• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Volvo EX90 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volvo EX90? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volvo EX90, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volvo EX90 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volvo EX90

De Volvo EX90 is een opvallende verschijning op de weg en biedt verschillende innovatieve functies, waaronder bidirectioneel laden. Dit betekent dat de auto niet alleen kan worden opgeladen, maar ook energie kan teruggeven aan het netwerk. Hierdoor kan de Volvo EX90 worden gebruikt als een tijdelijke energieopslagplaats, wat vooral handig is in tijden van energiepieken of -tekorten.

De Volvo EX90 heeft een krachtige elektrische aandrijflijn die zorgt voor een soepele en stille rijervaring. Met een vermogen van meer dan 400 pk kan de auto in minder dan 5 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u. Bovendien heeft de auto een bereik van meer dan 400 kilometer op een volledig opgeladen batterij, waardoor het een praktische keuze is voor lange ritten.

Een ander kenmerk van de Volvo EX90 is het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen in het interieur. De auto biedt een ruime, comfortabele cabine met veel opbergruimte en geavanceerde technologie, zoals een groot touchscreen-infotainmentsysteem en adaptieve cruisecontrol. Bovendien is de auto uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische noodremmen en een rijstrookassistent.

Het bidirectionele laadsysteem van de Volvo EX90 maakt gebruik van een geavanceerde laadtechnologie en biedt een efficiënte manier om de batterij van de auto op te laden en te ontladen. Dit gebeurt via een speciale laadkabel die is ontworpen om een ​​hoge stroomsterkte aan te kunnen en die snel en veilig kan worden aangesloten op een oplaadpunt. De Volvo EX90 laadkabel dient in ieder geval geschikt te zijn voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Dit om het AC laadvermogen van 11kW volledig te kunnen benutten. 

 

Kenmerk Volvo EX90 Twin Motor Performance
Accu capaciteit 104 kWh
Laadkabel type Type 2
1 of 3 fase opladen 3-fase
Ampere 16 A
Laadvermogen in kW 11 kW
Locatie snellaadpoort Linker voorzijde
Laadtijd AC 0-max 9u en 30min
Actieradius WLTP 429 km
Acceleratie 0-100km/u 5,5 seconden
Vermogen 544 pk
Koppel 1000 Nm
Aandrijving 4WD

Welke type laadkabel is geschikt voor de Volvo EX90?

Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)

Is de Volvo EX90 geschikt voor 1 of 3 faserig laden?

3 fase (ook wel Mode 3 genoemd)

Welke ampère is geschikt voor de Volvo EX90?

Minimaal 16 Ampere.

Wat is het maximale oplaadvermogen van de Volvo EX90?

3x3,7kW = 11kW

Wat is het rijbereik van de Volvo EX90?

Het rijbereik van de Volvo EX90 Twin Motor Performance is 429 km volgens de WLTP-cyclus.

Wat is de acceleratietijd van de Volvo EX90?

De acceleratietijd van de Volvo EX90 Twin Motor Performance van 0 tot 100 km/u is 5,5 seconden.

Laadkabel Volvo EX90 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volvo EX90 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volvo laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volvo EX90 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!