• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volvo V60 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volvo V60 PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volvo V60 PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg jouw Volvo V60 PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volvo V60 PHEV

De Volvo V60 recharge is een luxe auto die een opwindende rijervaring biedt. Hij heeft een topsnelheid van 250 km/u en kan in slechts 6,1 seconden van 0-100 km/u optrekken. De V60 recharge heeft ook een slanke en stijlvolle vormgeving, met een aerodynamische carrosserie die zeker hoofden zal doen omdraaien. Binnenin is de cabine luxueus ingericht, met lederen zetels en een heleboel vooruitstrevende functies. De V60 recharge is de perfecte auto voor wie het allerbeste van zijn auto verlangt. Of je nu op zoek bent naar prestaties, stijl of comfort, de Volvo V60 recharge heeft het allemaal.

Laadeigenschappen Volvo V60 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volvo V60 PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volvo V60 PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volvo V60 PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volvo V60 PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

LaadkabelVolvo V60 PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volvo V60 PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volvo laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volvo V60 PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!