• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Volvo XC40 Recharge P8 AWD laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volvo XC40 Recharge P8 AWD? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volvo XC40 Recharge P8 AWD, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volvo XC40 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volvo XC40 Recharge P8 AWD

De geheel nieuwe Volvo XC40 Recharge is de eerste elektrische auto van het Zweedse merk, en het is een grote stap voorwaarts, niet alleen voor Volvo maar voor de hele auto-industrie. De XC40 Recharge is gebaseerd op Volvo's Compact Modular Architecture (CMA), die speciaal voor elektrische voertuigen ontworpen is. Daardoor kan de XC40 Recharge zowel een hoog prestatieniveau bieden als een actieradius van tot 54 km op een enkele lading. Bovendien is de XC40 Recharge ook een van de meest stijlvolle en technologisch geavanceerde auto's op de markt, met voorzieningen als een hypermodern infotainmentsysteem en een indrukwekkende reeks veiligheidsvoorzieningen. De XC40 Recharge is een mijlpaal voor Volvo, en hij zet de standaard voor wat we in de toekomst van elektrische auto's kunnen verwachten.

Laadeigenschappen Volvo XC40 Recharge P8 AWD

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volvo XC40 Recharge P8 AWD? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volvo XC40 Recharge P8 AWD geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volvo XC40 Recharge P8 AWD? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volvo XC40 Recharge P8 AWD? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel Volvo XC40 Recharge online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volvo XC40 Recharge P8 AWD snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volvo laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volvo XC40 Recharge P8 AWD gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!