• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Volvo XC60 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volvo XC60 PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volvo XC60 PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volvo XC60 PHEV laadkabel

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volvo XC60 PHEV

De Volvo XC60 PHEV is een plug-in hybride SUV die voor het eerst in 2018 op de markt kwam. Het voertuig heeft een actieradius tot 65 km op elektrische aandrijving, en een gastank die de actieradius kan verlengen tot meer dan 1.000 km. De XC60 PHEV is ontworpen voor comfort en gemak, met voorzieningen als een oplader aan boord en verwarmde zetels. Het voertuig heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder dodehoekdetectie en lane keeping assist. De XC60 PHEV is een uitstekende keuze voor gezinnen of personen die de voordelen van een elektrische auto willen zonder in te boeten op actieradius of functies.

Laadeigenschappen Volvo XC60 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volvo XC60 PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volvo XC60 PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volvo XC60 PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volvo XC60 PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Volvo XC60 PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volvo XC60 PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volvo laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volvo XC60 PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!