• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Volvo XC90 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Volvo XC90 PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Volvo XC90 PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Volvo XC90 PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Volvo XC90 PHEV

De Volvo XC90 is een populaire SUV die al enkele jaren op de markt is. Onlangs bracht Volvo een nieuwe versie van de XC90 uit die aangedreven wordt door een plug-in hybride elektromotor. Deze nieuwe motor biedt verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele benzinemotor, waaronder een beter brandstofverbruik en minder uitstoot. De XC90 PHEV heeft ook een grotere actieradius dan de benzine-aangedreven XC90, waardoor hij een goede keuze is voor lange-afstandsreizen. Bovendien kan de XC90 PHEV in een standaard huishoudelijk stopcontact gestoken worden, zodat hij gemakkelijk kan worden opgeladen. Het resultaat is dat de Volvo XC90 PHEV een aantrekkelijke optie is voor consumenten die een zuinige SUV zoeken.

Laadeigenschappen Volvo XC90 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Volvo XC90 PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Volvo XC90 PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Volvo XC90 PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Volvo XC90 PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Volvo XC90 PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Volvo XC90 PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Volvo laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Volvo XC90 PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!