• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Zakelijke herhaal bestellingen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde leverancier voor laadkabels en stekkers voor elektrische voertuigen? Bij Voldt bieden wij vaste zakelijke klanten zoals autobedrijven, leasemaatschappijen en installateurs van laadstations korting op herhaaldelijke aankopen. 

Onze adviseurs staan u tevens graag bij om de juiste producten en oplossingen voor uw klanten te bieden. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of neem rechtstreeks contact op:

Let op: Wij behandelen alleen zakelijke aanvragen voor herhaaldelijke aankopen. Wilt u gewoon eenmalig een bestelling plaatsen? Dan kan dit op de reguliere wijze besteld worden via de webshop.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs zullen u persoonlijk begeleiden in het proces. Een van onze medewerkers zal er voor zorgen dat u zo goed mogelijk wordt geïnformeerd over onze producten en u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze dat bij u en uw bedrijf past. Om uw vraag te beantwoorden zijn zij bereikbaar via mail, whatsapp of telefoon. Wanneer u contact opneemt met onze adviseurs, dan streven zij ernaar om binnen 2 werkdagen een passende offerte op te stellen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de grootte van uw bestelling en zullen u vervolgens voorzien van de beste aanbieding.

Tijdens het maken van een offerte berekenen wordt er gekeken of er een korting kan worden aangeboden op uw aanvraag. Mocht dit mogelijk zijn, zal dit te zien zijn op de ontvangen offerte.